Vaskemaskiner af højeste kvalitet fra ASKO

  Centrifugerer uden vibrationer

  For os hos ASKO går tøjvask ikke kun ud på, at alt tøjet er perfekt rent. Da tøjvask er en hverdagsaktivitet, skal det også være så praktisk og nemt som muligt. Og derfor arbejder vi hårdt på at levere smartere løsninger, der gør dine hverdagsopgaver meget nemmere. Eksempelvis har vores vaskemaskiner ingen gummibælge, hvilket gør det utrolig nemt at fylde og tømme maskinen. For at du kan udnytte din tid optimalt, har vi designet et særligt tidsprogram, der gør det muligt at indstille, hvor længe du vil vente på, at vaskemaskinen bliver færdig. Og som et sidste eksempel på vores laterale tankegang håndterer alle vores vaskemaskiner høje centrifugeringshastigheder uden at flytte sig. Komfort og kvalitet – det er ASKO.

  Se alle produkter

   

   

   

   

  Nye energimærker

  Energimærket hjælper dig som forbruger med at reducere din indvirkning på miljøet (og spare penge) ved at vælge produkter, der bruger mindre energi. Mærket tilskynder også producenterne til at udvikle og investere i mere energieffektivt produktdesign.

   

  Læs mere her

  Træf et logisk valg

  Med Logic-modellerne har vi fokuseret på et minimalistisk udseende med slanke linjer og en afbalanceret farvepalet, som går igen i frontpladen, betjeningspanelet og displayet. Harmoni er i højsædet, og Logic-modellerne egner sig til alle former for indbygning, hvor udseendet betyder noget. De er det logiske valg for enhver og tilfredsstiller behovet for såvel design som funktion.

  LOGIC – vaskemaskiner

  En tidløs klassiker

  Vores Classic-modeller har et program til enhver hverdagssituation, og med to driftstilstande kan du hurtigt tilpasse programmerne og enten gøre dem mere miljøvenlige eller vaske mere intensivt. Betjeningspanelet er overskueligt og brugervenligt med en drejeknap til programvalg og knapper til de enkelte funktioner. Frontpladen, betjeningspanelet og knapperne er alle holdt i det samme tidløse, diskrete og elegante hvide design, som holder evigt.

  CLASSIC – vaskemaskiner

  Udforsk vores komplette sortiment

  Designet smartere. ASKOs vaskemaskiner er spækket med innovative funktioner, der er designet til at gøre din hverdag nemmere. Udforsk vores komplette sortiment for at finde den rette maskine til dine behov.

  Alle vaskemaskiner

  Laundry essentials

  ASKO’s vaskemidler er blevet udviklet med omtanke for tøjet og de mennesker, der har det på. Seks enzymer giver ekstra vaskekraft, nedbryder eventuelle genstridige pletter og holder tøjet friskt. Vaskemidlerne er også specielt sammensat for at give en mindre miljøpåvirkning – med en 99 % naturlig formel, fri for farvestoffer, animalske ingredienser, fosfater og parabener. De har fået et stærkere udtryk med dufte inspireret af den skandinaviske natur og er perfekte til ASKO-maskiner."

  Læs mere

  Vi løser dine største problemer

  I arbejdet med at udvikle vores nyeste vaskemaskiner mødte vi mange brugere. Disse møder blev til små fortællinger, hvor forskellige meninger, idéer og ønsker kom til udtryk. Det lærte vi en masse af og begyndte at udvikle en ny generation af vaskemaskiner med mange forbedringer og løsninger. Her har vi samlet nogle af vores funktioner.

  Læs mere

  Modes – din genvej til bedre tøjvask

  Når du bruger en driftstilstand, ændres forskellige parametre ved de valgte programmer, så du f.eks. kan vaske hurtigere, mere stille, mere energieffektivt eller mere intenst. Vores Style-modeller har seks forskellige tilstande, Logic har fem og Classic-modellerne har tre.

  Læs mere

  Programmer til alle typer vasketøj

  I dag bruger vi meget mere forskelligt tøj, forskellige stoftyper og ofte stoffer af blandede materialer, som vi ikke brugte for bare 10 år siden. Derfor er det også vanskeligere at vælge det rigtige program. Vi har gjort det nemt for dig at vælge rigtigt ved at udvikle et stort antal programmer til forskellige typer tøj og stoffer. Nogle af dem beskrives her.

  Læs mere