Laundry essentials

  vaskemiddel med omtanke for miljøet

   

  ASKO’s vaskemidler er blevet udviklet med omtanke for tøjet, miljøet og de mennesker, der har det på. Seks enzymer giver ekstra vaskekraft, nedbryder eventuelle genstridige pletter og holder tøjet friskt. Vaskemidlerne er også specielt sammensat for at give en mindre miljøpåvirkning – med en 99% naturlig formel, fri for farvestoffer, animalske ingredienser, fosfater og parabener. De har dufte inspireret af den skandinaviske natur og er perfekte til ASKO-maskiner og til vaskemaskiner med auto dosering.

  SKANDINAVISK INSPIRATION

  ASKO's skandinaviske inspiration kommer til udtryk i kombinationen af design, funktionalitet og idealer. Vi har fokus på nærhed til og omtanke for miljøet – hvilket afspejler betydningen af en bæredygtig tankegang i de skandinaviske lande. Vi har rødder i den nordiske del af verden, hvor det hver vinter er koldt og mørkt i lang tid. Det er blevet en livsstil at finde tryghed i sit hjem og skabe sin egen oase af varme og lys i det kølige mørke.

  SKOVDUFT

  Med ASKO Laundry essentials, får du et svanemærket vaskemiddel med duft - en duft udviklet til at holde dit tøj friskt i længere tid. Duften er inspireret af de skandinaviske skove og fyrretræer. Denne duft har noter af fyr og gran kombineret med forfriskende noter af eukalyptus plus et strejf af forårssøer og havet. Det minder dig om en tur i skoven: Forfriskende og i komplet harmoni.

  Duftsammensætning

  Topnoter: Grønne noter, fyr og eukalyptus 
  Hjertenoter: Akvatiske noter, mynte og fyrreskov 
  Bundnoter: Aromatiske noter, balsamgran og træ

   

   

  Vegansk

  I serien finder du både vegansk vaskemiddel og skyllemiddel. Den veganske mærkningsordning administreres af Vegan Society. Det er den ældste og mest anerkendte veganske forening i verden, grundlagt i England i 1944. Mærket er registreret i mange dele af verden og bruges på mere end 22.000 produkter.  Vegan Society definerer veganisme som "en måde at leve på, der søger så vidt det er praktisk muligt, at ekskludere alle former for udnyttelse og mishandling af dyr til mad, beklædning og alle andre formål". Mærket findes på mange forskellige produkter såsom fødevarer, tøj, kosmetik og rengøringsmidler.  

  Svanemærket 

  Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, grundlagt af Nordisk Ministerråd i 1989.  Formålet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser Svanemærket på det, man kalder en livscyklus. Det vil sige hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs - for at beskytte mennesker, miljø og jordens ressourcer. Vælger du at bruge vores Laundry Essentials, får du et miljøvenligt vaskemiddel, og bidrager dermed til at passe på vores miljø.  

  Afhjælper dårlig lugt

  Vores vaskemiddelserie er udviklet med en specialudviklet lugtneutraliserende teknologi kaldet Eliminaze™. Selve vaskemidlets duft er lugtneutraliserende og binder aktivt de kemiske forbindelser, der forårsager dårlig lugt. Derfor kan du ved hjælp af vaskemidlet få styr på den dårlige lugt, der kan opstå i tøj der bruges meget.

  - Afhjælper dårlig lugt

  - Fjerner den dårlige lugt ved at neutralisere den

  - Dokumenteret effekt

   

  Derudover er det et af de få svanemærkede vaskemidler med duft på markedet.

  Vores produkter

  Flydende vaskemiddel til hvidt tøj

  Tag vare på naturen og miljøet, og vask dit hvide tøj med dette miljøvenlige og effektive vaskemiddel.

   

  Køb her

  Flydende vaskemiddel til kulørt tøj

  Unik farvesikker formel giver naturligt og effektivt ekstra lang levetid til dit tøj.

   

  Køb her

  Flydende skyllemiddel

  Forlæng levetiden for dit yndlingstøj med dette skånsomme og veganske skyllemiddel. 

   

  Køb her

  Forhandlere

  ASKO Laundry Essentials svanemærket skyllemiddel og vaskemiddel forhandles i alle ASKO hvidevareforhandlere og her på websitet.

  Dosering af vaskemiddel
   

  Hvor skal vaskemidlet hen i vaskemaskinen?
  Symbolet for vaskemiddel på en vaskemaskine er oftest angivet med enten I eller II. Du finder symbolerne i vaskemaskinens sæbeskuffe. Symbolet I angiver rummet til vaskemiddel, hvis du har valgt en vask med forvask. Symbolet II angiver rummet til vaskemiddel, hvis du har valgt en almindelig vask. Altså en vask uden forvask. 

  Hvor skal skyllemidlet hen i vaskemaskinen?
  Symbolet for skyllemiddel på en vaskemaskine er oftest angivet med en blomst. Du finder symbolet og rummet til skyllemiddel i vaskemaskinens sæbeskuffe. 

  Autodosering af vaskemiddel
  På ASKOs maskiner finder du også to andre rum til vaskemiddel. De er angivet med følgende symboler. Rummene er hhv. til flydende vaskemiddel til kulørt vask og sort, hvidt eller uld vask. Disse to rum bruges til vores Auto Doseringssystem. Autodosering finder selv den mængde vaskemiddel, som skal doseres til en vask på baggrund af  programmet, tøjets materiale, vægten på tøjet og vandets hårdhed. Du slipper simpelthen med at doserer på slump!  Med ASKOs Auto Dose funktion skal du aldrig bekymre dig om fejldosering. Du undgår at overdosere, hvilket kan resultere i at der sætter sig for meget vaskemiddel i tøjet, hvilket  kan fremprovokere hudallergi. Derudover belaster for meget vaskemiddel miljøet. Med ASKO passer du på dig selv og miljøet. 

  ASKO VASK & TØR

  ASKOs hvidevarer til vaskerummet er spækket med innovative funktioner, som gør din hverdag lettere. Og fordi de er fremstillet af stål i høj kvalitet, kan du regne med deres hjælp i mange år frem. Alle ASKOs produkter gør sig godt alene, men vores hvidevarer til vaskerummet er også designet til at supplere hinanden. Det betyder, at du nemt kan kombinere din vaskemaskine med en tørretumbler, et tørreskab og andre af ASKOs hvidevarer til vaskerummet.