Inspired by Scandinavia

  Udforsk vores blog nedenfor, hvor vi skriver om gastronomi, miljø, skandinavisk design, events og meget mere. Go' læselyst!

  ASKO Celsius°Cooking™-systemet

  I begyndelsen spiste vi det, der var tilgængeligt. Men efterhånden som nye ingredienser opstod, opstod nye kulinariske muligheder også.

  Læs mere
  Præcis temperaturkontrol: Det er i dine hænder

  Lav mad med selvtillid, kontrol og perfekt præcision. Celsius°Cooking™ lægger total kontrol i dine hænder.

  Læs mere
  Pumpkin Snurrer

  Denne opskrift på dejlige gyldne græskarsnurrer, får hele hjemmet til at dufte hyggeligt af varme noter af kanel og kardemomme, når de er i ovnen.

  Læs mere
  Vegetarisk miso ramen med kimchi og æg

  Læs mere
  ASKO på Stockholm Furniture Fair 2023

  Fra den 7.-11. februar deltog ASKO i Stockholm Furniture Fair for den første gang.

  Læs mere

  Februar

  Da jeg var barn, så var februar min absolut favoritmåned. Det var en måned, der begejstrede mit barnesind med sneboldkampe, som blev udkæmpet med en energi som om at hele verdens fremtid afhang af, hvor mange snebolde man kunne ramme dem fra parallelklassen med.

  Læs mere
  ÅH januar…

  Vores ASKO-kok, Viola, har lavet en fantastisk opskrift, som helt sikkert vil glæde dig og dine gæster. Find opskriften på kaviar med vafler, stracciatella og krydderurter her.

  Læs mere

  We are excited to inform you that ASKO will participate in Stockholm Furniture Fair for the first time, the world’s largest fair for Scandinavian designers.  

  Read more about ASKO at the fair
  Julemåneden er over os…

  Julemåneden er over os og det er meget at glæde sig over, hvis man er glad for god mad.

  Læs mere
  Karl Johan svampe, østers, krebs, spæde kål og saftige dyblilla bommer.

  Små smukke sortblå bær som ikke kun er lækre, men også utroligt sunde. Her kommer der en opskrift på en flot og rustik brombærgallete, der smager vidunderligt med letpisket vaniljeflødeskum til.

   

  Læs mere
  ASKO damp-drevet madlavning

  Der er fantastiske fordele ved dampning: Det fremhæver aromaer og bevarer flere vitaminer og næringsstoffer end ved traditionel madlavning - bare for at nævne nogle få.

  Læs mere
  Sørg for at passe på tøjet

  Der tales meget om fast fashion og hvad det gør ved den verden, vi lever i. En ting, vi kan lære af samtalen – og kontroversen – omkring fast fashion, er, at som oftest er det de afledte effekter, der mærkes mest: Ikke den faktiske mængde materialer, der bruges til selve tøjet. Hvad mener vi så med afledte effekter?

  Læs mere
  Tilføj damp for perfektion

  Ved at tilføje damp til din bagning garanteres det, at dit brød vil have en sprød skorpe mens det er blødt indeni. For det absout perfekte resultat anvend madlavningstermometeret. Så vil du vide præcist, hvornår det er tid til at tage dit perfekte brød ud af ovnen.

  Læs mere
  Elements by ASKO

  Fortællingen starter i naturen og klimaet nordpå, med kontrasten mellem den lange, mørke vinter og den korte, smukke sommers udbrud af lys. Naturen er nøglen og den primære kilde til inspiration, ja, og måske er det her, svaret ligger gemt.

  Læs mere
  Sund madlavning med damp

  Frembring nye smagsoplevelser ved at anvende en kombination af damp og varmluft, eller tilbered virkelig sund mad ved alene at bruge damp til madlavningen. Det vil bevare alle mineralsaltene i maden og dens naturlige smag, samtidig med at dens farve og tekstur forbliver uændret.

  Læs mere

  Vores ASKO-kok, Viola, har delt en opskrift på en lækker græskarkage, til at nyde på de hyggelige efterårsdage.

  Læs mere
  Når du skal vælge vaskemaskiner til familieboliger er alsidighed meget vigtigt.

  Ægte, velgennemtænkt alsidighed, som både tager hensyn til tøjet og dem, der har det på. 

  Læs mere
  Opskrifter på festlige snacks af Tommy Eriksson

  Med den storslåede svenske skærgård som bagtæppe tilbereder den gastronomiske leder af Högberga Gård, Tommy Eriksson, festlige snacks til juledagene. Her deler han sine bedste opskrifter med os: opskrifter, som blev skabt med ægte håndværk og en sand kærlighed til mad.

  Læs mere
  Her er grundene til hvorfor ASKOs vaskemaskiner ser lidt anderledes ud

   Det er en simpel kendsgerning, at ASKO vaskemaskiner er blandt de reneste i branchen. Ikke kun når det drejer om, hvor gode de er til at gøre dit tøj rent og friskt og få det til at se ud som nyt, men også i forhold til hvor hygiejniske maskinerne er.

  Læs mere
  Kreativitet med damp

  Ja, du kan bruge den til at bevare sprødheden i din broccoli. Men du kan udnytte fordelene ved damp til meget mere end bare at lave sund mad. Det er også et redskab til at skabe avancerede måltider som det du får på en restaurant, blive lidt bedre til at bage, strømline dine arbejdsprocesser i køkkenet og give dine kulinariske evner en ekstra hjælpende hånd.

  Læs mere
  Populært stål

  Det er holdbart, markant og elegant. Du lægger straks mærke til det, det er værd at gå efter og et virkelig pålideligt symbol på styrke og kvalitet. 

   

  Læs mere
  ASKO X Salmon Street

  ASKO er stolte af at annoncere samarbejdet med det danske prisvindende DIY-par bag Salmon Street, Trine og Anders. Efter at have vundet Boligmagasinets Årets Boligstylister i 2017 for deres første lejlighedsrenovering ventede de ikke længe, før de kastede sig over en gammel villa, som trængte til et par kærlige hænder.

  Læs mere
  Glæden ved dit selskab

  Der er altid en god undskyldning for at samle venner og familie til store, hyggelige middagsselskaber. Det betyder også en masse beskidt service. 

  Læs mere
  Musik i øret

  Det skal være sjovt at lave mad. Sæt noget musik på, måske noget italiensk pop fra halvtredserne eller verdi. Men ikke for højt, for så kan du ikke høre, hvordan maden smager.

  Læs mere
  Skandinavisk design

  Fortællingen starter i naturen og klimaet nordpå, med kontrasten mellem den lange, mørke vinter og den korte, smukke sommers udbrud af lys. Naturen er nøglen og den primære kilde til inspiration, ja, og måske er det her, svaret ligger gemt.

  Læs mere
  Kunsten at puste glas

  Kunsten i at puste glas har længe været en kilde til stolthed og glæde i det svenske Småland. Folk flokkes hvert år hertil for at få et glimt af den fantastiske proces bag nogle af verdens smukkeste og mest enestående glaskreationer, skabt af Orrefors og Kosta Boda. Med en krystalklar fornemmelse for, hvad der fungerer og en fuldkommen samt tidløs stil, er deres glaskunst blevet et ægte varemærke for skandinavisk design.

  Læs mere
  Design der gør hverdagen enklere

  Vi har skabt en ny serie af prisvindende vaskemaskiner og tørretumblere. Mød vores chefdesigner Jon Carlehed og læs mere om tankerne bag designet og hvorfor godt design for os handler om mere end udseendet.

  Læs mere
  ASKOs 70-års jubilæum

  I 2020 fylder ASKO 70 år. Vi vil fejre historien: 70 år med innovation og pleje af menneskers velvære. Vi ønsker også at fejre fremtiden og alle de år, vi har foran os.

  Læs mere
  Tøjvask for et bedre velvære

  Når du er i gang med en kæmpe bunke vasketøj, kan tanken om at det kan være godt for dit velbefindende lyde som lidt af en påstand, også selv om du bruger produkter, som gør det så nemt som muligt. Men fordelene, som tøjvask kan have for din sundhed, er videnskabeligt bevist. 

  Læs mere
  Håndværk til perfektion

  ASKO’s arv bærer kendetegnene ved moderne skandinavisk design, minimalisme og funktionalisme. Vores filosofi er derfor simpel: ”Kun det bedste er godt nok. Håndværket er vores natur, og detaljerne er vores passion”.

  Læs mere