Opret din nye ASKO-konto for at forenkle din indkøbs- og produktoplevelse:

Log ind med din sociale konto

Eller log in med dine oplysninger

Indkøbskurv
Total
Rabat
Afsendelse inden for 
% moms er inkluderet i prisen

  Vaskemaskiner og tørretumblere fra ASKO

  Selv med 70 år i branchen bestræber vi os forsat på at forstå, hvordan vi kan forbedre og forskønne vores produkter, så de matcher den moderne forbrugers forventning til design og funktionalitet. For at imødekomme de højeste forventninger har vi inkluderet brugerne i forskellige udviklingsfaser og identificeret de største gener forbundet med vask og tør. Vi kombinerer denne viden med vores mangeårige erfaring inden for vaskeprodukter til privatsegmentet samt til industrien. ASKOs fokus er at skabe en ny generation af vaskeprodukter, hvor design, brugervenlighed, innovative og slidstærke vaskemaskiner samt tørretumblere går op i en højere enhed.

  Se alle

  Vaskemaskiner

  Med udgangspunkt i at øge livskvaliteten hos den travle moderne forbruger har ASKO med sine 70 års erfaring i branchen, udviklet vaskemaskiner der både forskønner hjemmet og giver dig det bedst mulige vaske - og tørringsresultat. Du har en række fordele når du vasker i en ASKO vaskemaskine. Vi har fjernet den største bakteriefælde i vaskemaskinen , som er den store gummibælg i lugen. Vi har erstattet det med den unikke Steel Seal™ løsning, der eliminerer ophobningen af bakterier, da vores luge sidder direkte på tromlen. Det betyder mindre rengøring, ingen sæberester pg utætheder. Yderligere bidrager vores unikke Quattro Construction™ løsning til et lavt lydniveau, når der vaskes. Denne løsning medvirker til at ASKOs vaskemaskiner er ekstremt holdbare.

  Læs mere

  Tørretumblere

  ASKOs tørretumblere med varmepumpe er lukkede systemer, hvori procesluften konstant cirkulerer inde i tørretumbleren. Det gør det muligt at installere dem i små rum uden ret meget luftcirkulation. Luften affugtes ved hjælp af en fordamper, så det er muligt at anvende en lavere temperatur i tørreprocessen. Dette betyder at du opnår det bedste tørringsresultat samt skånsomt tørring af tøjet, uden at det går ud over tørrekapaciteten eller effektiviteten. Udover en mere skånsom tørring nedsætter tørretumbleren med varmepumpe desuden risikoen for, at tøjet kryber, og selv meget delikate tekstiler kan tørres. Varmepumpeteknologien kombineret med vores smarte Sensi Dry™ system og autoprogrammer betyder, at ASKOs tørretumblere med varmepumpe er ekstremt energieffektive. Dette er godt for både miljøet samt din pengepung.

  Læs mere

  Laundry essentials

  ASKO’s vaskemidler er blevet udviklet med omtanke for tøjet og de mennesker, der har det på. Seks enzymer giver ekstra vaskekraft, nedbryder eventuelle genstridige pletter og holder tøjet friskt. Vaskemidlerne er også specielt sammensat for at give en mindre miljøpåvirkning – med en 99 % naturlig formel, fri for farvestoffer, animalske ingredienser, fosfater og parabener. De har fået et stærkere udtryk med dufte inspireret af den skandinaviske natur og er perfekte til ASKO-maskiner."

  Læs mere

  Giv dit tøj den behandling, det fortjener

  Tøjvask handler ikke bare om, at dit tøj skal være rent. Det handler også om at give dit tøj den bedst mulige pleje, så det forbliver flot og holder længere.

  Læs mere