Opret din nye ASKO-konto for at forenkle din indkøbs- og produktoplevelse:

Log ind med din sociale konto

Eller log in med dine oplysninger

Indkøbskurv
Total
Rabat
Afsendelse inden for 
% moms er inkluderet i prisen

  Køkkenprodukter der er bygget med et unikt design og høj kvalitet

  Hvor livet udfolder sig

  I det moderne køkken river vi vægge ned og åbner køkkenet op til at være det centrale rum i hjemmet. Køkkenet er blevet et sted, hvor vi slapper af og hygger os med familien. Det stiller selvfølgelig krav til indretningen, men i høj grad også til valget af hårde hvidevarer, som både skal være funktionelle, stilrene og passe til køkkenets design.

  Ovne

  Tænk, hvis du havde du en ekspert i dit køkken til at hjælpe, hver gang du prøver en ny opskrift eller skal have gæster til middag, Hos ASKO har vi designet vores seneste række indbygningsovne omkring denne idé: Intelligente tilberedningsprogrammer, der bruger temperatur-og luftsensorer til at opnå præcis madlavningskontrol, så du får enestående resultater hver gang. Pyrolytiske ovne, som kan varme op til 465° C, så de faktisk brænder snavs og fedt væk fra indersiden, og derved renser sig selv. Den unikke Touch Proof ™ overflade på rustfrit stål, som forhindrer at der kommer fedtfingre. Du vil hurtigt opdage hvorfor en ASKO ovn er som at have et ekstra sæt hænder i køkkenet.

  Se alle ovne

  Kogeplader

  I de fleste køkkener er kogepladen absolut det, der bliver brugt mest. Uanset, om der skal steges en god bøf eller suppen skal simre - mange gode måltider starter på kogepladen. ASKOs sortiment af induktionskogeplader tilbyder frihed og fleksibilitet til din madlavning, i en ren og æstetisk stil som du kender fra andre ASKO produkter. Alle kogeplader har mange funktioner og er nemme at holde rene. Vores induktionskogeplader giver super hurtig opvarmning og automatisk varmejustering. Zonerne kan i mange tilfælde udvides efter behov og induktion er samtidig en meget økonomisk i brug. Autoprogrammer, digitaltimer, pausefunktion og plan overflade gør madlavning og rengøring til en leg.

  Se alle kogeplader

  Kaffemaskiner

  Vi skal bruge lang tid på at designe vores kaffemaskiner for at få dem til at matche perfekt til vores andre produkter. Og så brygger de også en rigtig god kop kaffe. Med det unikke og brugervenlige betjeningspanel med TFT-touchscreen kan du brygge en kop kaffe, lige som du helst vil have den. Betjeningspanelet giver adgang til forskellige programmer, funktioner og indstillinger. Eksempelvis kaffedrikke, du selv kan tilpasse, sprogvalg, automatisk skylning, varmtvandsindstilling og afkalkningsprogram. Alle de dele, der er i brug til daglig, er meget nemme at tage af og rengøre. Maskinen skal ikke rengøres med opløsningsmidler, og til afkalkningen skal der anvendes et enkelt og naturligt afkalkningsmiddel i stedet for de ofte farlige kemiske tabs.

  Se alle kaffemaskiner

  Skuffer

  Giver en unik mulighed for at introducere avanceret madlavning i dit eget køkken. Den 14 cm høje skuffe er co-designet og forberedt til installation sammen med kombidampkogere på både 45 cm og 60 cm fra samme serie. Skuffen kan anvendes til forberedelse af mad til sous vide-tilberedning, men også til opbevaring, emballering eller portionsopdeling af madvarer.

  Se alle skuffer

  Opvaskemaskiner

  ASKO-opvaskemaskiner er lavet af stål. Sådan har det været i årtier, og når du åbner lågen, er det tydeligt, at opvaskemaskinen indeholder mere stål end nogen anden maskine på markedet. Med vores nye generation af opvaskemaskiner vil vi gerne sætte endnu mere fokus på det faktum. Når du kigger nærmere på lågen, vil du se, at den er lavet af kvalitetsstål hele vejen igennem, uden opdeling mellem lågen og panelet. Maskinen giver indtryk af at være robust og driftssikker, men har samtidig også de elegante, slanke og raffinerede linjer, der kendetegner den skandinaviske minimalisme.

  Se alle opvaskemaskiner

  Køle- og fryseskabe

  Med et køle-/fryseskab fra ASKO får dine sunde madvarer de bedste betingelser for at holde sig friske længere. Det har en unik evne til at tilpasse sig til din personlige livsstil og vil opbevare fødevarerne optimalt for at bevare vitaminerne og effektivt forebygge bakterier. Smarte sensorer registrerer nøje dit brug af køleskabet i løbet af ugen og tilpasser sig til din livsstil. Hvis døren åbnes oftere, tilpasses temperaturen i køleskabet automatisk for at forhindre unødig opvarmning af fødevarerne, så de beskyttes bedst muligt på en økonomisk måde. Samtidig giver ASKO dig muligheden for hurtigt at lave din fryser om til et køleskab og op den måde få ekstra meget køleplads. Det er særdeles praktisk, når du skal køle store ting eller have mange gæster.

  Se alle køle-, fryse- og vinkøleskabe

  Serverings- og opbevaringsskab

  ASKO serverings- og opbevaringsskab bruger banebrydende design og teknologi til at passe på vin på en måde, som er blevet perfektioneret i århundreder. Alt, hvad vi ved om, hvordan din vin opbevares på den bedst mulige måde, kan findes her i et førsteklasses, serverings- og opbevaringsskab, som kan gøres ligeså unikt som din egen samling – og hvor du kan give den en æresplads.

  Læs mere om ASKO serverings- og opbevaringsskab her

  Tilbehør

  For at du får dig indrettet helt perfekt og kan bruge dine ASKO-hvidevarer optimalt, har vi også et stort sortiment af ASKO køkkentilbehør. Vores køkkentilbehør er designet, så det matcher vores hvidevarer helt perfekt. Med dem kan du også tilpasse dine hvidevarer, så de opfylder dine personlige krav. Med ASKO-køkkentilbehør kan du udnytte dine ASKO-hvidevarers fulde potentiale.

  Se alt tilbehør

  Udforsk ASKO ovnenes funktioner

  Vi har anvendt nøje udvalgte og bæredygtige materialer til udviklingen af vores ovne og designet dem i et enkelt og elegant udtryk. Vores sortiment af ovne bærer præg af vores mange års erfaring med udvikling af intuitive brugergrænseflader samt funktionelt og skandinavisk design. Udforsk alle mulighederne du finder i vores ASKO ovne.

  Se alle funktioner