Hvor hænger du normalt dit vasketøj til tørre?

  Tørreskabe af høj kvalitet fra ASKO

  Tørreskabe er meget almindelige i Skandinavien, hvor vejret ofte kræver, at man kan tørre alle slags tøj hurtigt, også overtøj og fodtøj. Et tørreskab er praktisk, men også skånsomt mod meget sarte stoftyper. Et tørreskab har ingen mekanisk påvirkning af tøjet, der kan medføre slitage, restfugtigheden transporteres væk med luftstrømmen, og det er næsten som at tørre tøjet udendørs.

  Se alle produkter

  Skånsom tøjtørring

  Kontrollér vaskeanvisningen, så vil du se, at meget tøj og mange typer stof skal behandles meget skånsomt. Eksempelvis skal silke, fløjl og satin behandles meget forsigtigt. Det er her, at et tørreskab kommer til nytte.

  Tørreskabe med varmepumpe

  Tørreskabe med varmepumpe er lukkede systemer, hvor tørreluften konstant cirkulerer i skabet, der derfor kan installeres på steder med begrænset plads. Vores tørreskabe med varmepumpe er nemme at installere og kan installeres med mindre ventilation. Tørreskabe med varmepumpe påvirkes ikke af, at det er varmt eller fugtigt, i modsætning til almindelige tørreskabe. Tørreskabe med varmepumpe har et lavt elforbrug – over 50 % mindre end tørreskabe med kondensator og ventilation.

  Tørreskabe med kondensator

  Tørreskabe med kondensator har to parallelle luftstrømme. En intern luftstrøm, hvor luft varmes op, når den strømmer gennem et varmelegeme. Luften føres gennem og transporterer den fugtig luft ud af tørreskabet. Fugtigheden samler sig som vanddråber i kondensatoren, og kondensvandet ledes enten til afløbet via en slange eller opsamles i en vandtank.

  Tørreskabe med ventilation

  Tørreskabe med ventilation suger ekstern luft ind, der herefter opvarmes. Luften strømmer gennem tørreskabet og det våde tøj, og herefter blæses den fugtige luft ud af tørreskabet gennem udgangskanalen. Processen gentages, indtil tøjet er tørt.

  Mindre rod

  Med et tørreskab kan du tørre familiens striktrøjer, skjorter, jakker, sko, handsker m.m. på en ryddelig og organiseret måde. Det betyder, at du kan tage hånd om hele familiens tøj, uden at det kommer til at rode derhjemme.

  Også til sko

  Det er ikke kun gummistøvler, der kan tørres i et tørreskab. Alle lædersko har brug for en pause ind imellem, så de kan få lov til at tørre helt. Hvis du bruger skoene, mens de stadig er fugtige, går syningerne på et tidspunkt op, og det går ud over pasformen. Sæt skoene i tørreskabet, når du kommer hjem fra arbejde, så de er klar, når du skal lufte hunden en times tid senere.

  Se nærmere på funktionerne

  Læs mere om, hvordan vores tørreskabe kan hjælpe dig i hverdagen.

  Tørreskabe fra ASKO med mange funktioner.