Opret din nye ASKO-konto for at forenkle din indkøbs- og produktoplevelse:

Log ind med din sociale konto

Eller log in med dine oplysninger

Indkøbskurv
Total
Rabat
Afsendelse inden for 
% moms er inkluderet i prisen

Tørretumblere af højeste kvalitet fra ASKO

Pleje af vasketøj starter med det rette program

ASKO-tørretumblere med sensorsystem vil tørre dit tøj på den kortest mulige tid og med det lavest mulige energiforbrug. Vores tørretumblere er nemme at bruge og har stor kapacitet. Tag et nærmere kig, og find ud af, hvad vores tørretumblere kan gøre for dig.

Se alle produkter

Træf et logisk valg

Med Logic-modellerne har vi fokuseret på et minimalistisk udseende med slanke linjer og en afbalanceret farvepalet, som går igen i frontpladen, betjeningspanelet og displayet. Harmoni er i højsædet, og Logic-modellerne egner sig til alle former for indbygning, hvor udseendet betyder noget. De er det logiske valg for enhver og tilfredsstiller behovet for såvel design som funktion.

Se alle Logic-tørretumblere

En tidløs klassiker

Vores Classic-modeller har et program til enhver hverdagssituation, og med to driftstilstande kan du hurtigt tilpasse programmerne og enten gøre dem mere miljøvenlige eller vaske mere intensivt. Betjeningspanelet er overskueligt og brugervenligt med en drejeknap til programvalg og knapper for de enkelte tilvalg. Frontpladen, betjeningspanelet og knapperne er alle holdt i det samme tidløse, diskrete og elegante hvide design, som holder evigt.

Se alle Classic-tørretumblere

Udforsk vores komplette sortiment

På grundlag af vores store ekspertise og mangeårige erfaring har vi skabt en ny generation af flotte, brugervenlige, innovative og langtidsholdbare tørretumblere.

Se alle tørretumblere

Typer af tørretumblere

ASKO har tre typer af tørretumblere: tørretumblere med varmepumpe, tørretumblere med kondensator og aftrækstørretumblere.

ASKO varmepumpetørretumblere

Varmepumpetørretumblere er lukkede systemer, hvor luften til tørreprocessen konstant cirkuleres inde i tørretumbleren, hvilket gør det muligt at installere dem i lukkede rum. Vores varmepumpetørretumblere er nemme at installere og kan installeres i små rum med et lavere niveau af ventilation. Varmepumpetørretumblere påvirkes ikke af varme eller luftfugtigt klima i modsætning til almindelige tørretumblere. Varmepumpetørretumblere har et lavt strømforbrug – mere end 50 % lavere end tørretumblere med kondensator og aftrækstørretumblere.

ASKO tørretumblere med kondensator

Tørretumblere med kondensator har to parallelle luftstrømme. Intern luftgennemstrømning, hvor luften opvarmes, når den passerer gennem et varmelegeme. Luften transporteres gennem tromlen og transporterer den meste fugt ud af tromlen. Fugt opsamles som vanddråber i kondensatoren og tømmes ud enten via afløbsslangen eller opsamles i vandtanken.

ASKO aftrækstørretumblere

Aftrækstørretumblere tager ekstern luft ind, der opvarmes ti gange. Luften transporteres gennem tromlen og det våde vasketøj, og derefter blæses den fugtige luft ud af maskinen gennem aftrækskanalen. Denne proces gentages, indtil vasketøjet er tørt.

Pleje af vasketøj starter med det rette program

Andre producenter tilbyder nogle få programmer, som du som forbruger skal tilpasse, så de passer til forskellige stoftyper, materialer og situationer. Vi har en helt anden filosofi og vil gerne have, at du skal bruge så lidt tid som overhovedet muligt i vaskerummet. Derfor har vi udviklet et stort antal programmer, der afspejler forskellige typer af tøj, stoffer og situationer. Vælg den enkle og sikre måde at tørre dit tøj på. Nedenfor præsenterer vi nogle eksempler.

Udforsk alle programmer her

Vi løser dine største udfordringer med tøjtørring

I arbejdet med at udvikle vores nyeste tørretumblere mødte vi mange brugere. Disse møder blev til små fortællinger, hvor forskellige meninger, idéer og ønsker kom til udtryk. Det lærte vi en masse af og begyndte at udvikle en ny generation med mange forbedringer og løsninger. Her har vi samlet nogle af vores funktioner.

Læs mere