Opret din nye ASKO-konto for at forenkle din indkøbs- og produktoplevelse:

Log ind med din sociale konto

Eller log in med dine oplysninger

Indkøbskurv
Total
Rabat
Afsendelse inden for 
% moms er inkluderet i prisen

  ASKO Craft – hvidevarer til køkkenet i et unikt design

  Elegant håndværk

  ASKO hvidevarer til køkkenet er designet med øje for detaljen og fokus på ydeevne og præcision. Produkternes funktionalitet og holdbarhed er inspireret af professionelle kokkes behov og ekspertise med det formål at øge brugernes livskvalitet. Vores sans for design og materialer sikrer, at produkterne passer perfekt ind i en moderne boligindretning. Med vores ekspertise har vi forvandlet ovnen til et præcisionsinstrument. Ved hjælp af nøje udvalgte og bæredygtige materialer har vi skabt et produkt, som er elegant og holdbart. Vores håndværk gennemsyrer hele serien, der er kendetegnet ved en exceptionel finish og en intuitiv betjening. Vi har designet en teknisk avanceret glaslåge og bygget den ind i en helstøbt ramme. Den store glaslåge fremhæver det store ovnvolumen og giver fuldt udsyn til ovnrummet.

  "Vores styrke er godt håndværk og øje for detaljen."

  Jon Carlehed, Head of Design

  Designet til at overgå de højeste forventninger

  Vores Craft-serie er nært beslægtet med alle vores øvrige skandinaviske opfindelser. Gedigent håndværk og en tradition for rationel og praktisk problemløsning. Når skandinaviske opfindelser krydses med skandinavisk design, opstår der magi.

  ASKO Craft

  Klassisk, moderne, smart eller elegant – det afhænger af de materialer og former, du vælger til dit køkken. Men husk, at hvidevarerne fylder helt op til 50 % af overfladearealet, så derfor har de stor betydning for, hvordan det færdige køkken kommer til at se ud, og hvilket indtryk det giver. Craft-produkterne fås i tre forskellige farver: klassisk rustfrit stål, afdæmpet grafitsort og elegant sort stål. Alle farvevarianterne har et varmt udtryk, kan kombineres med mange forskellige andre farver og materialer og passer ind i mange forskellige køkkenstile.