Designpriser til ASKO

  ASKO har altid haft fokus på design. Vi mener, at form og funktion er lige vigtige. Og vi mener, at vores design skal være tidløst, men banebrydende, enkelt at bruge, men komplekst nok til at klare alle typer af situationer. Vi ved, at vores produkter skal være en del af dit hjem i lang tid, så vi synes, det er vigtigt, at designet er minimalistisk og moderne, men samtidig tidsløst, så de matcher den skiftende mode.Vores bidrag til nordisk design er blevet anerkendt i hele verden. Vi har modtaget adskillige internationale designpriser, herunder den prestigefyldte Red Dot Design Award.


  ASKO har vundet en række store designpriser - herunder iF Design Award og Red Dot Award - for vores forskellige produkter siden 2015.

  iF award 2023

  ASKOs innovative serverings- og opbevaringsskab med to zoner til underbygning, blev belønnet med iF Award Design 2023. Som sædvanlig var konkurrencen intens. Men juryen - bestående af 133 uafhængige eksperter fra hele verden - valgte ASKO's innovative serverings- og opbevaringsskab blandt næsten 11.000 bidrag fra 56 forskellige lande.

  Good Design Award Gold 2022

  ASKO's serverings- og opbevaringsskab blev tildelt Good Design Award Gold i disciplinen produktdesign.

  European Product Design Award™ 2022

  European Product Design Award™ anerkender indsatsen fra talentfulde internationale produkt- og industridesignere, der har til formål at forbedre vores dagligdag med deres praktiske og velgennemtænkte kreationer. ePDA deler deres innovative og banebrydende produkter med verden.

  iF award 2022

  Udvalgte ASKO DW60 opvaskemaskine modeller fik tildelt en iF DESIGN AWARD 2022. En markedsledende 20-årig produktlevetid kombineret med lave forbrugstal, når det kommer til vand og energi, og et tidløst design gør ASKO DW60 opvaskemaskinerne til de mest bæredygtige maskiner med en minimeret miljøpåvirkning.

  iF award 2022

  Den innovative ASKO Elevate™ induktionskogeplade med integreret udsugning fik en iF DESIGN AWARD 2022. Med ASKO Elevate™ emhætten i kogepladen er din kreativitet ikke længere begrænset til kogepladen. Ved at fjerne emhætten fra væggen eller loftet kan du se dit køkken fra et helt nyt perspektiv: Et blankt lærred, hvor alt er muligt.

  iF gold award 2021

  iF DESIGN AWARD-juryen placerede ASKO Elements vinskab blandt de højeste af alle præstationer inden for de kreative industrier i 2021, og tildelte det en iF GOLD AWARD 2021. Vinskabets funktionelle elegance, banebrydende design og innovative teknologi blev navngivet af juryen som "et udsøgt stykke håndværk, et fantastisk udstillingsvindue som vinelskere vil elske".

  iF design award 2021

  iF DESIGN AWARD 2021 blev givet til ASKO Celsius°Cooking™ induktionskogeplader og smart køkken tilbehør. En ny tilføjelse til ASKOs udvalg af førsteklasses, innovative køkken produkter, tager smart forbundet madtilberedning til næste niveau. Det lægger en ny verden af muligheder i hænderne på madlavningsentusiaster og støtter dygtige hjemmekokke med nye niveauer af præcision.

  iF Design Award 2020

  Disse emhætter er udviklet til moderne boliger og passer perfekt ind i et køkken-alrum. De kan indbygges i et køkkenskab eller i loftet og fås i forskellige mål til montering på væggen eller over en kogeø.

  Udforsk

  Red Dot Award 2019

  Den internationale jury bag Red Dot Award belønner, som mottoet for prisen siger, "godt design og innovation". Fokus ligger på kriterier såsom innovationsniveau, funktionalitet, formel kvalitet, holdbarhed og ergonomi, når de nominerede produkter skal bedømmes. Vi er glade for og stolte over, at vi i år har modtaget en pris for ASKOs T600HX Tørretumblere, som fås i to farver og flere forskellige specifikationer.

  Udforsk

  APDC*IDA DESIGN EXCELLENCE AWARDS

  Fem produkter fra ASKOs Elements-serie har modtaget prisen ‘2018 Winner’ i den internationale designkonkurrence, som afholdes af APDC*IDA. Det drejer sig om følgende produkter: ASKO Gas-/induktionskogeplade HIG1995AB, ASKO Indbygget kaffemaskine CM8478G, ASKO Kombi-/dampovn OCS8478G, ASKO Varmeskuffe ODW8128G og ASKO Emhætte CW4930G. ASKOs Gas-/induktionskogeplade HIG1995AB modtog desuden prisen ‘Product Design of the Year’ i produktdesignklassen.

  ASKO Awarded with Red Dot for the new Elements Coffee Machine

  ASKOs Elements kaffemaskine, CM8478G, modtog Red Dot Award 2018. Kaffemaskinen, der er fremstillet i sort glas, har 50 forskellige programmer, 13 forskellige formalingsgrader og kan lave to kopper kaffe ad gangen. Den automatiske kaffemaskine har også funktioner som brugerdefineret kopstørrelse, valg af sprog, automatisk skylning, varmtvandsindstilling og afkalkningsprogram. Alle komponenter, som bruges dagligt, er nemme at afmontere og meget nemme at rengøre, og maskinen kræver ikke rengøring med opløsningsmidler.

  Udforsk

  Nordic Fresh Built-in Refrigerators Red Dot Design winner from ASKO

  2018 ASKO Laundry Care modtog en PLATIN-pris. Dette er det højeste prisniveau i denne konkurrence inden for kategorien husholdningsapparater, læs mere her. ASKO Opvaskemaskine DBI654IG.S blev tildelt sølv i European Product Design Award konkurrencen inden for kategorien husholdningsapparater, læs mere her.

  Red Dot Best of the Best Award 2017

  Vi er stolte over at kunne meddele, at det nye ASKO Pro Home Laundry-koncept er blevet tildelt Red Dot Awards designpris "Best of the Best". Vinderprodukterne kommer fra ASKO Logic-serien; Vaskemaskine W4086C.W og Tørretumbler T408HD.W.

  Red Dot Award 2016

  ASKO Craft - OCS8687A / OCS8687S - Kombi-/dampovn ASKO Craft - OCM8487A - Mikro-/kombiovn Emhætte Evolve - CW4939S

  Red Dot Award 2015

  Elements by ASKO - OCS8478G - Kombi-/dampovn Elements by ASKO - ODW8128G - Varmeskuffe Elements by ASKO - CW4938G - Emhætte

  Good Design Award 2015

  Good Design Awards er Australiens ældste og mest prestigefyldte design- og innovationspris. Prisen belønner de fremmeste eksempler på godt design inden for et bredt udvalg af brancher og designdiscipliner og blev indstiftet helt tilbage i 1958. 2015 ASKOs HIG1995AD Duo Fusion modtog den eftertragtede Good Design Award®. Juryen gav følgende begrundelse: “Duo Fusion er en unik designinnovation, som på en smart måde kombinerer to energikilder, hvilket skaber en uovertruffen madlavningsoplevelse. Det er kompromisløst design med nøje fokus på form og brugervenlighed. Sikkerhedsfunktionerne er gennemtænkte, kvaliteten er høj, og produktet er brugervenligt og fås til en meget rimelig pris.”

  Red Dot Award 2014

  ProSeries™ dampovnen OCS8676S fik prisen med følgende ord med på vejen: "Den har et rent og moderne design kombineret med premium funktioner og egenskaber. Det er et premium-produkt med et robust og solidt udtryk, stadig med skandinavisk blød, humanistisk minimalisme. Ovnen har rene linjer, er rar at røre ved og har et moderne look."