En masse smart og innovativt tilbehør til vaskerummet

  Hidden Helpers fra ASKO udnytter pladsen i vaskerummet optimalt – uanset størrelsen. De passer perfekt ind i ethvert vaskerum og gør det nemmere både at fylde og tømme maskinerne samt at lægge vasketøjet sammen.

  Se alle produkter

  Gør det nemt at tømme og fylde maskinen

  En hylde med udtræk gør det ekstra nemt at fylde og tømme vaskemaskinen. Du vil blive overrasket over, hvor praktisk den er. Det kan ikke være mere enkelt.

  Det usynligt opbevarede strygebræt

  Har du svært ved at finde plads til strygebrættet? Har du kigget mellem vaskemaskinen og tørretumbleren? Det har vi! Der findes en enkel, men indlysende og smart løsning, når du skal stryge dit tøj, som kan gemmes sikkert væk, når den ikke er i brug.

  En kasse til alt muligt og med bedre ergonomi

  En praktisk opbevaringsskuffe med en højde på 30 cm. Den er ideel til opbevaring af vaskemiddel, vandafhærdningssystem, bøjler, klemmer, brugervejledninger og andre praktiske ting til vaskerummet. Placer den under vaskemaskinen for at få en bedre arbejdshøjde, når du tømmer og fylder maskinen. Skuffen er også forsynet med en hylde, som gør det nemt at tømme og fylde maskinerne.

  Gør det endnu nemmere med en hylde og praktisk vasketøjskurv

  Trådkurven og udtrækshylden kan bruges som en ekstra arbejdsflade, når du skal lægge tøj sammen og sortere sokker – eller til opbevaring. Du kan bruge kurven, når tøjet skal bæres over i dit klædeskab. Det er smart!

  Praktisk opbevaring

  En skuffe med udtræk, som er placeret i umiddelbar nærhed af tørretumbleren bag en håndtagsfri forplade og er forsynet med en stor, udtagelig trådkurv. Det er en praktisk løsning, når du skal tage det tørre vasketøj ud af maskinen og bære det til klædeskabet eller et bord, hvor du kan stryge det og lægge det sammen.

  Få plads til alt dit vasketilbehør under 1 m²

  Med vores praktiske vaskerumskoncept kan du få plads til en vaskemaskine, en tørretumbler, et tørreskab og et Hidden Helper™ strygebræt i matchende design på under én kvadratmeter (helt præcist 0,72 m²).

  Hidden Helpers

  Vi ved, at vores Hidden Helpers-tilbehør kan gøre hverdagen nemmere for dig. Udforsk vores sortiment, og se, hvordan du kan få plads til ting, du ikke har perfekt opbevaring til.

  Se alle Hidden Helpers