world´s tallest loading height

 Verdens højeste indvendige mål.

service and support

 Auto Dose

service and support

 Kan kontrolleres via app  Kvalitet er alt for os.

  Helt igennem kvalitetsstål. Visse dele inde i en opvaskemaskine er mere udsatte end andre. Til disse dele har vi valgt rustfrit stål af højeste kvalitet, som giver mulighed for højtryksspuling og i sidste ende holder længere. Det er meget skinnende og på ingen måde skrøbeligt.

   

  Læs mere om hvordan vi definerer kvalitet

  En opvaskemaskine, der er bygget til at holde i 20 år.

  I løbet af 20 år sker der meget. Du møder en og I starter et liv sammen. I arrangerer middagsselskaber, I skændes og går fra hinanden, så kysser I og finder sammen igen. I får en hund, så et barn. Barnet bliver alt for hurtigt voksen og flytter pludseligt hjemmefra. Men i løbet af de 20 år har du én ting, der altid forbliver det samme – din ASKO opvaskemaskine.

   

   

  Fokuspunkter - et strejf af natur

  Når du åbner lågen til vores nye opvaskemaskine, kan den åbne dine øjne for et par nye ting. Måske lægger du først mærke til stålet i høj kvalitet. Bagefter er det måske en af maskinens mange smarte funktioner. De bliver fremhævet med en farve, der imiterer de måder, naturen sætter fokus på ting på. Når du lukker lågen, kommer maskinen tilbage på sin plads - hvor den ikke konkurrerer om plads eller opmærksomhed - men i stedet fuldender rummet.

  Læs hvad vores designer siger om accentfarven.

  UV rengøring™

  Når det handler om at gøre tallerkener og bestik rigtigt rent, er der fire vigtige ingredienser: temperatur, kemi, mekanisk håndtering og tid. Da vi udviklede vores nye DW60-serie af opvaskemaskiner, ville vi løfte renhed og hygiejne til det højeste niveau. Så vi tilføjede en femte og uventet ingrediens - lys. UV-lys for at være helt præcis. For vores kroppe er moderat eksponering til UV-lys en god kilde til D-vitamin. Det gør os i bedre humør og booster vores energi. Men hvad med vores tallerkener og bestik? Det er dokumenteret, at UV-lys også dræber bakterier. Derfor besluttede vi at konstruere vores seneste opvaske-innovation omkring det, hvilket muliggør eliminering af op til 99,99999% bakterier.

  Garanti

    

    

    

   ASKO DW60.

   Bygget til at holde i 20 år.

    

    


   ConnectLife

   Med ConnectLife-appen kan du betjene og overvåge din ASKO opvaskemaskine med din smartphone eller tablet uden at være i nærheden. Du kan slå op i den online brugervejledning, ændre indstillinger, kontrollere maskinens status og mere. Du kan også starte, stoppe og sætte programmer på pause, mens du er på farten. Appen inkluderer en vejledning, der trin for trin hjælper dig med at finde de bedste programmer afhængigt af, hvad du vasker, og hvordan du foretrækker at vaske det.

    

   Automatic dosage

   Gennem årevis af forskning har vi fundet frem til den præcise mængde opvaskemiddel, der skal til, for at levere perfekte rengøringsresultater hver gang. Det er vores arbejde. Vi forventer selvfølgelig ikke, at du bruger tid på at tænke på det. Derfor har vi designet Auto Dose. Beholderen i vores opvaskemaskiner kan indeholde opvaskemiddel til op til 30 dages brug. Det betyder, at du kun behøver påfylde det én gang om måneden. Bare stil tallerkener, bestik og andre ting ind i opvaskemaskinen, og så er du klar. Nemt, som det burde være.

    

    

    

   ASKO DW60.

   Designet til at blive brugt.