Oplev ASKO til 3daysofdesign
København 7-9 juni 2023

  ASKO er stolte af at deltage, for andet år i træk, under den danske designfestival 3daysofdesign i hjertet af København. Her kan du opleve udvalgte danske og internationale brands inden for livsstil, design, møbler, indretning og belysning.

  ASKOs produkter er inspireret af den skandinaviske natur og livsstil. De bringer en ny dimension til køkkenet, inspirerer og gør dit liv derhjemme lettere og sjovere.

   

   

   

   

   Vi ser frem til at genopleve succesen fra sidste år!

  Mere information om vores kommende events under 3daysofdesign følger.

  Vi håber på at se dig i ASKO Experience Center

  7-9 juni 2023

  Trommesalen 5, 1614 København V  

   

   

   

   

   

   

   

  Vinglassmagning og østersbar d. 7. juni fra kl. 11-17

  ASKO har lanceret et topmoderne vinskab i et smukt skandinavisk design, og det vil vi gerne fejre med bobler og østersbar! Kig forbi ASKO Experience Center til en unik oplevelse med glassmagning. Vinglassets form påvirker og forstærker oplevelsen af vinens aroma og smag.

  Tag med Erika Lagerbielke, glaskunstner og professor i design, for at opleve, hvordan den samme vin smager helt forskelligt i glas med forskellige former og vin ved forskellige temperaturer. Vi smager udvalgte vine i glas af Erikas design for Orrefors, herunder den velkendte glasserie Difference (med eller uden alkohol). ASKO-kok Viola Worsøe vil åbne friske østers og servere lokale, skandinaviske snacks og drikkevarer dertil.

   

  Workshoppen starter hver time fra kl. 11-17 (kl. 11, 12, 13, 14, 15, 16 og kl. 17). Vi har begrænset plads til hver workshop, og tilmelding er ikke nødvendig.

  Vi håber at se dig til eventet!

  Om Erika: 

   

   Erika Lagerbielke er en af Sveriges mest kendte designere og glaskunstnere, og hendes design og glaskunst er kendt og værdsat over hele verden. Lagerbielkes design koncentrerer sig om innovation og funktion med et stærkt kunstnerisk udtryk. Hun har skabt prisvindende glasdesign for Orrefors siden 1982, hvor hun har specialiseret sig i stilke og produkter til at forbedre måltidsoplevelsen.

    

  Blandt hendes velkendte og populære designs er designklassikeren Intermezzo, vin- og Connaisseur vinglasset Difference samt den populære serie More. Lagerbielke har haft talrige soloudstillinger internationalt. Hendes glaskunst er kendetegnet ved hendes interesse for at skabe indtryk med lys, farve og transparens og er anerkendt for sin dybe og følsomme relation til det klassiske glashåndværk samt nutidige innovationer. Siden 2005 har Erika Lagerbielke været professor i design ved Linnéuniversitet i Växjö, Sverige, hvor hun arbejder med uddannelse, forskning og regional udvikling.

   

   

  "Rødgrød med fløde" – et visuelt og smagfuldt værksted i ASKOs køkken d. 8. juni 

   Hvem elsker ikke "rødgrød med fløde" og smagen af sommer? Sammen med ASKOs kok, Viola Worsøe, samles vi i køkkenet og forbereder denne danske, klassiske dessert med et nyt twist, og du vil få indblik i, hvordan du visuelt kan anrette din tallerken med de lækre, røde bær og ikke mindst fløde. I slutningen af workshoppen samles vi omkring spisebordet for at hygge os og smage retten sammen.

   

   

   

   

  Pluk en blomst og drik en blomst med ASKO d.9. juni 

    Velkommen ind i ASKOs Skandinaviske blomster-univers, hvor du kan binde din egen buket blomster, imens du nyder en blomstrende drink. Kig forbi mellem 10-17.30. Vi har begrænset antal pladser, tilmelding er ikke nødvendig.

   

   

  ASKO Experience Center

  ASKO Experience Center er ASKOs showroom I indre by, hvor du kan opleve et bredt udvalg af ASKOs hårde hvidevarer til privat og professional brug. Kom ind i Trommesalen 5 og bliv inspireret til dit næste køb af hårde hvidevarer eller få en introduktion på et af vores køkkenskolekurser.

  Læs mere